Ukategorisert

Klarer barnevernet være upartiske i små kommuner?

I episode 97 av Liberaleren Podcast kan du blant annet høre Ole T. Hoelseth og Klaus Jakobsen snakke om barnevernet i små kommuner. Klarer de være upartiske?

Vi vil takke alle dere som de siste dagene har vært inne og gitt oss gode 5 stjerners ratinger, samt skrevet positive omtaler om podcasten. Dette gjør at vi holder oss høyt på listene! Vi vil derfor svært gjerne oppfordre flere av dere til å gjøre det samme, det tar bare et par minutter å gjøre dette. Det kan du gjøre her:

https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcast

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Steinar Lande
1 year ago

De klarer ikke å være upartiske hverken i små eller store kommuner. Å tro at barnevernet fungerer bedre i store kommuner er å tro på julenissen. Bergen og Tønsberg er store kommuner der barnevernet møter kraftig motbør med mange klagesaker og krav om uavhengige granskninger.

Fra arkivet