Nyheter

Reidar Helliesen: Takt og tone kan komme godt med i politikken!

I politikken kan det noen ganger gå hett for seg, som f.eks da stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde gikk ned fra Stortingets talerstol under debatten med minister Ine Marie Eriksen Søreide. Et annet eksempel på manglende takt og tone var regjeringens eget tilsynelatende forsøk på snikinnføring av merverdiavgift for alternative behandlere nå under fellesferien.

Det kan altså være av verdi, for flere enn regjerings- og stortingspolitikere, å lære seg godt takt og tone, eller gammeldags skikk og bruk. I den sammenheng hadde Liberaleren Podcast nylig besøk av en av Norges største eksperter på skikk og bruk, Reidar Bowitz Helliesen.

Helliesen er ofte benyttet som foredragsholder, og ikke minst benyttet som ekspert på området i mange sentrale medier som VG, Dagbladet, NRK og andre.

Ettersom det har vært mye merksnodige ting som har skjedd innen politikken de siste årene, ville podcasten ta for seg tilstanden innen norsk politikk. Hvordan står det til med takt og tone, skikk og bruk i Norge? Hvor snille og høflige er egentlig norske politikere med hverandre normalt sett? Hvordan skal man debattere med hverandre på en sivilisert måte? Dette og mer til kan dere høre i den aktuelle episoden av Liberaleren Podcast.

Mest lest

Arrangementer