Nyheter

Waghorn nedlegges – får eget arkiv på Liberaleren

Nettstedet Waghorn legger inn årene. Alle tekster flyttes over i et eget arkiv på Liberaleren.

– Selv om Norge trenger et medium som kommenterer politikk og strømninger fra et konservativt-liberalistisk ståsted, var Waghorn aldri ment å bli mer enn en blogg, sier redaktør Andreas Hardhaug Olsen.

Hardhaug Olsen har drevet Waghorn siden 2017, og nettstedet har fungert som en personlig blogg om politikk og samfunn, og et medium for sporadiske bidragsytere. Tekstene spenner over en rekke tema, fra politisk ideologi, økonomi og historie, til vestlig samtidspolitikk.

Olsen er aktiv i samfunnsdebatten og har skrevet for en rekke medier, blant annet Aftenposten, Klassekampen og Minerva, og han vil bidra som spaltist i Liberaleren fremover. Han har også skrevet boken Keynes + Hayek, som ble utgitt på Civita i 2015.

– Jeg har rett og slett ikke tid til å oppdatere siden så ofte som jeg ønsker, og de andre bidragsyterne er, i likhet med flinke folk flest, ganske travle. Og ikke liker jeg å se at det går flere måneder mellom hver sak som blir publisert.

Ifølge Olsen får tekstene et naturlig hjem hos Liberaleren, en partiuavhengig nettavis for den brede, liberale høyresiden.

– Men med dét sagt, så har det blitt lagt mye arbeid i tekstene, og nettstedet rakk å få et visst særpreg. Derfor er det gledelig at innleggene nå finner et nytt hjem og lever videre hos Liberaleren, som jeg anser som en fellow traveler.

Mest lest

Arrangementer