Magasin

Gi en julegave til Liberaleren

Donasjoner fra mennesker som mener at Liberaleren er viktig, gir oss muligheten til å lage en enda bedre nettavis.

I 2020 har Liberaleren foreløpig publisert 838 artikler fra 60 ulike skribenter. Det er vi skikkelig stolte av. Med så mange ulike bidrag vil nok de fleste finne mye de liker og noe de er knakende uenige i. Det er bra. Vi skal både styrke og utfordre eksisterende meninger.

Gi oss gjerne et engangsbeløp nå før jul. Vi håper imidlertid at du vil vurdere noe annet i tillegg. Faste månedlige gaver gir oss en forutsigbarhet som vil være veldig nyttig for oss fremover.

Den enkleste måten å gi en fast gave på er å sette opp en fast overføring i nettbanken din til vårt kontonummer 1506.29.92554. Gi oss 50 kr, 100 kr, 200 kr eller 500 kr hver måned. Alle beløp er svært velkomne. Litt om hvordan dette gjøres nederst hvis du lurer.

Det er veldig lett å sette opp en fast avtale i en nettbank. Det er imidlertid litt forskjellig hva bankene kaller dette. DNB kaller det for eksempel «Fast oppdrag», Danske Bank kaller det «Fast overføring» som du finner under «Faste betalinger» og hos Bank Norwegian går du inn på «Betalingsavtaler» og velger «Ny fast betaling».

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer