Debatt

De som beveger verden

Til alle gale, grundere, provokatører, visjonære og verdiskapere. Disse nytenkende som blir kalt gale, som ofte er misforstått, kalt rebeller og bråkmakere. Disse som ser ting annerledes, som ikke er så glade i regler eller å respektere dagens status. Disse vi siterer, er uenig med, ser opp til eller kritiserer. Disse som gjennom handlinger og utsagn ofte får problemer med “meningsbærerne” og voktere av den høye moral. Portvoktere vil gjøre alt i sin makt å stoppe disse.

Image by Alexandr Ivanov from Pixabay

Det vi må få frem er at verden er blitt en storm av kreativitet hvor antallet ideer også har vokst; jo flere vi blir, jo flere ideer. Det sitter folk som grubler og vrir, kommer opp med nye løsninger, nye måter å tenke på, nye dingser – enten for å løse et problem, tilfredsstille vår nysgjerrighet eller for å imponere noen andre. Det eneste vi ikke kan gjøre er å ignorere dem, for er det noe som forandrer og presser menneskeheten fremover er det å ville noe annet enn å gjøre det som politikerne og portvokterne vil. Mens noen ser på dem som de gærne mennesker som bare lager problemer, ser jeg genier.

For de som er gale nok til å tro de kan forandre verden, er de som gjerne gjør det.

Mest lest

Arrangementer