Magasin

Redd rusreformen nå!

Vi har skrevet mye om rusreformen her i Liberaleren. Om du er en av de som støtter rusreformen, trenger vi din hjelp.

Arbeiderpartiet eller FrP kan avgjøre om det blir rusreform eller ikke. Du kan hjelpe til med å dytte resultatet i riktig retning gjennom å ta kontakt med stortingsrepresentantene frå ditt valgdistrikt i Arbeiderpartiet og FrP de neste ukene. Ring eller send e-post. Vær saklig, vennlig og høflig. Vær fokusert på hva du vil oppnå, nemlig at du ønsker at de skal støtte rusreformen. Ikkje ta opp tilstøtende temaer som legalisering eller andre ting som kan gi representanten et negativt inntrykk av deg.

Arbeiderpartiet haster mest. De skal ha landsmøte i midt i april. De har kontaktinformasjon til stortingsrepresentantene på partiets hjemmeside.

FrP skal ha landsmøte i begynnelsen av mai. Også de har kontaktinformasjon til stortingsrepresentantene på partiets hjemmeside. Her må du klikke på knappen Stortingsrepresentanter for å få opp listen.

Det er lov å appellere til egoen deres og hinte om at det kan vanke ekstra personstemmer til politikere som stemmer for reformen. Målet er å synliggjøre hvor mange vi er som bryr oss om at reformen blir vedtatt.

Mest lest

Arrangementer