Magasin

Kort om KrFU

Nestekjærlighet, menneskeverdet og forvalteransvar, er de tre grunnverdiene i kristendemokratiet. KrFU har satt av god plass til grunnverdiene på eget nettsted.

KrFU har denne våren vært flink til å oppdatere nettstedet, i alle fall sammenlignet med andre deler av året. Flere av sakene er fra april. Hvis vi ser bort fra april måned, er oppdateringen bob, bob.

KrFU foretar ofte oppdateringer av sidene på sosiale medier. Det er spesielt interessant å følge KrFU på Facebook.com.

Edel-Marie Haukland er leder i Kristelig folkepartis Ungdom. Foto: KrFU.
Edel-Marie Haukland er leder i Kristelig folkepartis Ungdom. Foto: KrFU.

Det er Edel-Marie Haukland som er leder i KrFU. Hun er fra Bodø, men har tilholdssted i Oslo. Hun studerer ved profesjonsstudiet i teologi ved MF vitenskapelig høyskole. Hun har ledet KrFU siden høsten 2019. Ved stortingsvalget i år er hun 2. kandidat for Nordland KrF.

Hadle Rasmus Bjuland fra Rogaland er politisk nestleder. Han er 2. kandidat for Rogaland KrF ved stortingsvalget. Det er Eline Kunzendorf som er organisatorisk nestleder. Hun er fra Trøndelag, bosatt i Oslo. Hun er ikke kandidat ved stortingsvalget.

KrFU har også et internasjonalt utvalg, et utvalg ledet av Magnus Killingland.

Ved skolevalget i 2019 fikk KrF 2,3 prosent oppslutning, eller 3 276 stemmer. For fire år siden, foran stortingsvalget, var oppslutningen i skolevalget 3,2 prosent, eller 4 685 stemmer.

Mest lest

Arrangementer