Debatt

Nei til fire nye bortkastede år!

Gunnar Stavrum skriver i Nettavisen om minipartiene og «bortkastede» stemmer. Hvis alle disse velgerne isteden stemte på etablerte «borgerlige» partier, kanskje Erna Solberg får fortsette som statsminister, får vi vite.

Erna Solberg har kastet bort åtte år. Hun har est staten, kanskje på et litt lavere gir enn en rødgrønn regjering. Hun fortjener ikke gjenvalg.

Skal man virkelig la seg ta til politisk gissel for en enorm statsvekst fordi de rødgrønne er verre?

Nei, hvis man er borgerlig velger, kan man ihvertfall ikke stemme på en blokk med partier som har gjort staten større. Da må man bidra til å bygge opp en politisk vaktbikkje på høyresiden som kan trekke politikken i riktig retning, ikke bare kjøre i feil retning i litt lavere fart enn de rødgrønne.

En slik vaktbikkje er Liberalistene. Kommer de ikke inn denne gangen, kan en stemme i det minste bidra til å gjøre partiet større, slik at de lettere kan komme inn neste gang. Det hjelper fint lite å kjøre i retning av en ikke bærekraftig statsvekst på høyt gir, men litt lavere enn gjengen til venstre.

Er man borgerlig, får man stemme på noen som faktisk fremmer borgerlige verdier!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer