Nyheter

PR-stunt fra LibUng

Liberalistisk Ungdom har lansert egen musikkvideo i valgkampinnspurten. Leder i LibUng Benjamin Bringsås forteller til Liberaleren at det ligger mye arbeid bak, så får valgdagen vise om videoen evner å mobilisere noen ekstra velgere til fordel for moderpartiet Liberalistene. De av Liberalerens lesere som ikke eksponeres for kunstverket via andre kanaler får derfor muligheten her.

Morsomt eller cringe? Døm selv:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Gus Erland
Gus Erland
8 months ago

For en idiotisk video. Med språkføringen gir den lytteren assosiasjon til opptøyer i gatene. I neste omgang appellerer den til misunnelse – en inngrodd egenskap i 99.90% nordmenn. Jeg mistet all tålmodighet før 45 sec. Ideen er god og arrogansen er på topp når det ikke kan ha vært gjort så meget et forsøk på å få hjelp fra folk hvis hjernen fungerer noenlunde etter hensikten.

Fra arkivet