Debatt

Vi stemmer da for faen ut fra samvittigheten!

Erna Solberg og regjeringen har hatt 8 år på seg til å forbedre samfunnsøkonomien i en riktig retning. Slik har det ikke gått. Tvert om opplever vi gjennom en svulmende stat, med utgifter i BNP fra statens side, som har økt fra 55% til 66%. Fortsatt forventer noen kommentatorer og politikere fra regjeringen, med sine støttespillere, at vi som har lagt vår elsk på de mindre partiene («andre» på meningsmålingene) skal berge Solbergs videre regjeringsplaner?

De sier vi ikke må stemme på de små partiene, for da ødelegger vi regjeringens muligheter til gjenvalg.

Snakker om frekkhetens nådegave!

Som liberalist er jeg en idealist. Jeg mener, og stemmer ut fra samvittigheten. Ikke ut fra billige poenger om å berge en regjering. En regjering som i min liberale verden, har gjort fint lite for å fremme liberalistisk politikk i de siste 8 årene. Tvert om, alle skal dele ut noe «gratis», men, there’s no such thing as a free lunch! Det finnes ikke noe som er gratis i statens anliggender, alt handler om at det er betalt av deg og meg, av skattebetalerne. Likevel har vi en regjering, likeledes alle andre partier på Stortinget, som snakker om hva de skal dele ut gratis til folk.

Ja, det blir regjeringsskifte til høsten. Og ja, det blir en ennå verre politikk som vil føres fra høsten av. Alt blir mye verre enn før, det blir mer skatter og avgifter på folk, alt blir mørkere! Det er bare å stålsette seg på det.

Ja, den nye regjeringen vil måtte bli avhengig av Rødt og MDGs historieløse galskap, stemt fram av ungdommelig hybris, av ungdommer som kanskje ikke har lært godt nok på skolen hvilken morderisk galskap kommunismen står bak. Ja, KrF og Venstre har forpurret og skapt galskap bak den borgerlige regjeringen, men nå vil galskapen bli større. Nå skal galskapen tvinges frem gjennom dommedagsbilder, frykt og avstraffelse.

Men, hva så?

Kom ikke her og tigg om støtte til å berge en avsindig dårlig regjering, som ikke hare gjort annet enn å ese ut staten, men som gir skattelette i en hånd, for å øke den i andre. En liberalistisk idealist vil da for pokker ha enorme skattekutt, til alle, mer frihet for enkeltindividet, fjerne idiotiske lover og regler, forenkling av byråkrati og skjemavelde. Og alt mer hva vi måtte ønske. Det ville krevd en liberaliserende revolusjon for at jeg skulle støttet den sittende regjering.

Alle små partier må jo starte et sted. Skulle vi stemt strategisk, som vi jo nesten ved et hvert valg blir bedt om, hvordan skulle vi da fått økt den representerte partifloraen i Norge? Jeg er libertarianer, og da finnes det bare ett parti for meg å stemme på, Liberalistene. Jeg har null interesse av å gi min stemme til billige kopier av liberalismen, eller ennå verre, til partier med null forhold til liberalismen.

Denne regjeringen fortjener absolutt ingenting! Så får vi heller holde ut 4 nye år med enda verre galskap enn før, som sikkert vil bli en mental prøvelse for ethvert liberalt individ, men vi stemmer da for faen etter politisk overbevisning, vi stemmer da for faen med vår egen samvittighet!

Stem aller helst på Liberalistene, stem gjerne på Helsepartiet, stem gjerne på Industripartiet, stem gjerne på hva som helst, bare ikke Alliansen, nazisme er eklere enn ekkelt! La det bli et stort opprør mot den sittende regjeringen, for å markere hvilken udugelig jobb de har gjort. Gjør det ved å stemme nettopp på de små partiene, la oss bringe kategorien «andre» opp til 10% på valgdagen!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer