Nyheter

Sløseriombudsmannen skal bidra i Liberaleren Podcast

Sløseriombudsmannen Are Søberg har gjort en veldig god jobb med sin Facebook-gruppe Sløseriombudsmannen for å avsløre misbruk av offentlige midler på de fleste administrative nivåer i Norge. Denne gruppen har vært sårt savnet, og vi håper Are vil bidra stort til kutt av offentlig sløseri i årene som kommer.

Sløseriombudsmannen har også takket ja til å bidra fast i Liberaleren Podcast, med blant annet å nominere Liberalerens Sløseripris nå og da fremover. Dette er musikk i alle liberalisters ører, nemlig å fokusere mer på offentlig sløseri!

I episode 216 av Liberaleren Podcast er Are Søberg med for første gang, hovedsakelig for å presentere reisen til Sløseriombudsmannen så langt, men også for å avsløre en ny sak på gang, i Moss, i enorm milliardklasse! Hør hele episoden for å høre mer hva dette handler om.

Her finner du episode 216 av Liberaleren Podcast!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer