Magasin

Slava Ukraini!

Det finnes mange muligheter til å støtte Ukraina i sitt forsvar mot Russland.

En venn av meg, Tore Wilken Nitter Walaker, har nettopp vært i Ukraina og levert en bil med nødhjelp. Han samler nå inn til en ny.

Tore Wilken Nitter Walaker. Foto: Bent Johan Mosfjell

Jeg fikk denne meldingen av ham mens jeg var på ferie for en drøy uke siden:

Hei. Eg samlar inn til pickup som skal til fronten i Ukraina. Den første bilen har eg no ståande i Oslo og den går ned om nokre dagar. Eg køyrer direkte ned med den. No samlar eg til nr 2. Eg vil vere takksam for det, om du ville anbefale donasjon til den, dele denne innsamlinga i ditt nettverk
Slava Ukraini! ??????

Her er noen bilder fra den første turen.

Det er positivt når private tar initiativ til å hjelpe mennesker som forsvarer seg mot militære invasjoner. Tore samler inn til både bil og til drone. Vanlig spleis tillater ikke slike innsamlinger som dette. Penger må derfor vippses til Tore. Vipps til 93422242 og merk innbetalingen med «Bil» eller “Drone”.

Mest lest

Arrangementer