Kommentar

Jeg skal stemme på Vegard Nøtnæs i Oslo

Det bør du også gjøre! La meg fortelle deg hvorfor!

Jeg synes ikke at noen politiske partier fortjener min stemme ved dette valget. Det finnes imidlertid enkeltpersoner på flere lister som jeg gjerne vil gi en personstemme til fordi de kjemper for gode liberale prinsipper på en måte som jeg respekterer. Ingen av dem er mer verdige en personstemme enn Vegard Nøtnæs. Han er den viktigste grunnen til at jeg ikke stemmer blankt i år.

Så uansett om du stemmer på Liberalistene som Vegard står på listen til, eller på et annet parti, så bør du gi en personstemme til ham i tillegg til ditt partivalg.

Vegard Nøtnæs

Hva er det som gjør at Vegard Nøtnæs fortjener din stemme? Det er flere grunner. Det viktigste er at han er hel ved. Gjennomført ærlig og pålitelig. Jeg kjenner ham skikkelig godt gjennom mange år i Liberaleren.

Vegard er hyggelig, raus og snill. Da et konkurrende parti fikk valgboden sin ramponert, tilbød ham dem å lagre utstyret sitt hos partiet han står på stand for.

Vegard er intelligent og kunnskapsrik. Han kan sine fakta og er ydmyk til det han ikke kan.

Vegard er grunnleggende liberal på alle områder. Han har en skikkelig magefølelsesliberalisme kombinert med gjennomtenkt ideologi og gode praktiske begrunnelser for sine meninger.

Vegard er ganske ytterliggående liberaler uten å henfalle til fanatisme og forenklinger for å stille ting i et bedre lys.

Vegard er tålmodig og villig til å lytte og forklare. Når jeg blir irritert på gærninger av all slags varianter og ber dem dra til helvete, så tar Vegard diskusjonen med dem. Og mye bedre enn jeg ville vært i stand til.

Vegard er kritisk til det meste og åpen for å vurdere saker som de fleste bare avviser uten nærmere vurdering, samtidig som han styrer klar av alle konspirasjonsteorier. Det er det dessverre svært få som klarer!

Vegard er nyansert og flink til å se på en sak fra mange sider. Han skyver ikke motargumenter under teppe.

Vegard er en ildsjel som legger ned ufattelig mange timer med arbeid for ting som han tror på. Han gjør ikke dette for personlig vinning, men fordi han tror på de liberale verdiene.

Vegard er flink til å gjennomføre ting. Han får ting gjort.

Jeg lytter alltid til det Vegard kommer med av synspunkter. Jeg lytter spesielt nøye de gangene vi er uenige, for da kan jeg som oftest virkelig lære noe og bli klokere.

Valg av parti

Hvilket partiliste vil jeg bruke til å stemme på Vegard? Vel, det har jeg ikke tenkt å røpe for dere. Rett og slett fordi det vil tolkes som om jeg støtter dette partiet. Jeg støtte ingen partier. Jeg støtter imidlertid enkeltkandidater, og vil gi personstemmer til også andre. Hvilke vil forbli en hemmelighet.

Valg handler imidlertid om å bestikke velgere med valgløfter. Jeg foretrekker kontanter. Så hvis du vil at jeg skal stemme på ditt parti, så gjør jeg dette for høyeste bud over 500 kr. Budfrist er mandag 4. september. Hvis du ønsker å offentliggjøre hvilket parti du betalte meg for å stemme på eller vil at jeg skal gjøre det, så kommer det et smusstillegg på 1000 kr.

Jeg har tidligere skrevet mange artikler om hvor meningsløst stemmegivning er med tanke på å påvirke valgresultatet. Hvis du er interessert, så kan du for eksempel ta en titt på denne artikkelen jeg skrev på Liberaleren i 1999.

Mest lest

Arrangementer