Kommentar

Legg ned Lotteritilsynet!

I likhet med skjenkekontrollen og annet pietistisk, særnorsk overformynderi, så må Lotteritilsynet legges ned snarest.

Influenserne Sebastian Brevik (Barisbrevik) og Henrik Viken er nå blitt anmeldt av Lotteritilsynet for å reklamere for pengespill på Twitch. Twitch er en strømmetjeneste hvor folk gjerne filmer seg selv mens de spiller, f.eks. Call of Duty, League of Legends eller andre online spill. Brevik og Viken har derimot spilt på nettcasino, og det tolker nervevrak-staten Norge som reklame, fordi de er influensere og folk nødvendigvis ser på kanalen.

Dette er et godt eksempel på hvor mye særnorsk overformynderi forsurer livet til innbyggerne sine, isteden for å være helsefremmende slik det er ment. Folk får ikke bedre helse av å ha en drit kjedelig tilværelse uten stimuli, bare fordi de forhindres fra å spille bort pengene sine eller drikke seg i hjel. Nå må norske myndigheter slutte! Istedenfor å jage nullvisjoner på områder som spillegalskap og alkoholisme så må vi si at et samfunn som de 95% minst avhengige håndterer, er godt nok. For å sitere SV:

Vi skal ha et samfunn for de mange, ikke de få.

Dette innebærer at man ikke gjør hele samfunnet tungt og formyndersk for å sikre at de aller mest ustyrlige innbyggerne mestrer livet, så lenge dette går på bekostning av alle andre.

Skulle man være redd for at fravær av Lotteritilsynet eller skjenkekontroll fører til lovløse tilstander, så kan man trygge seg med at dette faktisk er europeisk standard. Reiser du til Danmark eller noen av de andre EU-landene på kontinenter, så finnes det ikke lotteritilsyn eller skjenkekontroll. Slikt er bare tull, dessuten er det fordyrende byråkrati. Få det bort!

Mest lest

Arrangementer