Kommentar

Menn har ikke rett til å få sex

Den siste uken har det vært en debatt om alle de visstnok stakkars mennene som som ikke får pult. Det er selvsagt trist at mange menn ikke får seg sex eller et forhold. Dette er likevel ikke noe ansvar kvinner har. Dette er nemlig ganske enkelt.

Mennesker har ikke rett til å ha et bra sexliv.

Andre mennesker har ingen plikt til å bidra til at et annet menneskes seksuelle lykke oppfylles. Slik er det når man mener at kvinner og menn har rett til sin egen kropp.

Det som man har rett til, er å ha frivillig seksuell omgang med andre voksne mennesker. Det betyr at alle involverte parter må ønske å delta. Det betyr at du rett og slett må oppføre seg på en slik måte at andre mennesker anser deg som et godt valg.

Foto: Jacob Lund/Shutterstock

Jeg mistenker at enkelte ikke helt behersker denne kunsten. Kunsten å oppføre seg på en slik måte at andre mennesker anser deg som et godt valg. Det letteste i verden er da å skylde på andre. Enten det er samfunnet, woke eller pripne damer. Man finner seg som regel den syndebukken som passer overens med ens generelle politiske fordommer. Hvis man ønsker suksess overfor andre mennesker, er det imidlertid lurere å fokusere på sin egen bjelke. Ikke den med for mye blod, men den i ditt eget øye.

Hvorfor noen mennesker velger sin seksualpartner og hvorfor de velger noen vekk, er fullt og helt opp til den enkelte. Det er lov å velge vekk noen fordi de er for lave eller for tykke. På grunn av deres meninger eller interesser. På grunn av alder eller kjønn. På grunn av økonomi eller sosial status. På grunn av at hjemmet ikke inneholder bøker eller fordi det har for mange bøker. På grunn av for små pupper eller gal hårfarge. På grunn av kultur eller tro. På grunn av at du ikke er snill nok eller fordi du har dårlig hygiene.

Retten til å bestemme over ditt eget liv, inkluderer retten til å velge vekk ut fra hvilke kriterier du enn måte ønske. Andres tilsvarende rett inkluderer en risiko for at du blir valgt bort ut fra like vilkårlige eller godt begrunnede kriterier.

Det du kan gjøre er å vise deg fra din beste side. Oppføre deg bra. Ta andre mennesker på alvor. Vise respekt. Det er smart å være et godt og liberalt menneske, ikke en ufyselig klyse.

Mest lest

Arrangementer