Ukategorisert

La den enkelte bestemme selv

Det fokuseres mye på prostitusjonen til russiske kvinner som foregår i Finnmark for tiden. Den er liksom så ille for lokalmiljøet.

Vanligvis når det gjelder slik virksomhet, er man bekymret for jentene. Her er det imidlertid annerledes. Det er lokalsamfunnet som lider så ille på grunn av virksomheten.

Er det ikke på tide med litt respekt for privatlivets fred? Hvis noen ønsker å ha sex med hverandre, er det deres sak. For alle oss andre burde det være uinteressant hva mennesker gjør på soverommet sitt, eller i campingvogner for den saks skyld. Er det vår business om det betales for tjenestene eller ikke?

Jeg synes det er skremmende når noen vil stoppe andres virksomhet, fordi de selv ikke liker det. Man bør se på de som er involvert og vurdere hvorvidt de er tjent med og ønsker å selge eller kjøpe sex.

I et liberalt samfunn respekterer man den enkeltes rett til å selv foreta denne vurderingen angående ens eget liv! For å sitere Thomas Jefferson:

«Sometimes it is said that man cannot be trusted with the government of himself. Can he, then, be trusted with the government of others?»

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer