Ukategorisert

Vi trenger ikke flere stoffer på narkolisten

Riksadvokaten ønsker å få også ketamin og GHB på narkolisten. Det er typisk at en ulykke blir fulgt opp av en ny.

Et nytt forbud følger ofte av enhver ulykke og gjør en ulykken dobbelt så ille. Ofte skulle man tro det satt en forbudskåt drittsekk klar og bare ventet på at noe fælt skulle skje. Slik at de kan slippe ut sine moralistiske fordommer.

Mennnesker trenger behov for å gjøre ting som er farlig. Ta en sjanse og gjøre ting som ikke er sunt. Denne retten må de sikres! Færre ting må forbys, ikke flere! Det eneste som bør forbys, er handlinger som skader andre mennesker. Å skade seg selv, bør mennesker ha lov til. Selv om det ikke nødvendigvis anbefales. Frihet innebærer retten til å gjøre dumme ting!

Mest lest

Arrangementer