Ukategorisert

Livet er herlig

I dag er jeg lykkelig!

I går traff jeg mange gamle venner i forbindelse med 5 årsjubileet til FRIdemokratene. Jeg møtte også flere nye og hyggelige mennesker. Jeg er så ufattelig glad i mennesker, disse unike skapningene med sine individuelle kvaliteter og sitt uendelige potensiale.

Slike arrangementer er en vitamininnsprøyting av dimensjoner for de av oss som kjemper for individets frihet.

Ofte er det nemlig slik at man føler at verden går imot en. Stortinget vedtar den ene loven dummere enn den andre. Skattene er fæle. Bønna, vårt fredfulle medlem fra Finnamrk, puttes i fengsel for å nekte verneplikten. Listen kan gjøre veldig lang.

MEN, og det er et stort MEN!

Vi skal tross alt være glade for at vi er født i Norge i 1971 (for min del). Det er bra å leve i Norge i vår tid. I historisk sammenheng har vi en enormt høy levestandard, med store muligheter for individuell selvutfoldelse. Sammenlignet med resten av verden er vi så heldige at vi har fred og ganske stor individuell frihet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer