Ukategorisert

Kommunistisk propaganda

Sosialkomiteen på Stortinget er på besøk på Cuba for å lære om organisering av bl.a. primærhelsetjeneste. Dette er i seg selv ille nok, siden det legitimerer det brutale og menneskefientlige styresettet på Cuba.

Man kan imidlertid lese i Aftenposten at John Alvheim som er sosialpolitisk talsmann i Fremskrittspartiet, roser menneskerettighetene på Cuba. Vi visste det stod dårlig til i det partiet, men fy faen…

Alvheim mente at kommunistregimet på Cuba har et bedre menneskesyn enn oss. Dette bekrefter vår mistanke om at FrP i lang tid har hatt en kommunistisk helsepolitikk der individets frihet ofres på likhetens alter.

Cuba er er ondt samfunn, et samfunn kjent for omfattende rasjonering p.g.a. fattigdom, de har til og med hatt rasjonering på såpe. Denne fattigdommen er en naturlig følge av det kommunistiske menneskesyn Alvheim hyller.

I tillegg er det snakk om alle de overgrepene på sivile rettigheter som skjer i Cuba. Den manglende ytringsfrihet og organisasjonsfrihet for å nevne noe, er skremmende. Ikke rart at folk ofrer liv og helse for å flykte fra Cuba. Den norske sosialkomiteen, med Alvheim i spissen, reiser imidlertid dit på en halleluja-ferd! Patetisk.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Odd Mikkelborg
Odd Mikkelborg
11 years ago

Ta en tur til Cuba og opplev selv det «onde» samfunn. Jeg har vært der og hatt samtaler høyt og lavt med forskjellige mennesker, tillitsvalgte innen fagorganisasjonen, den norske ambassadøren osv. Tenk, Cuba gir hver år gratis udanning til ca 80 amrikanere som ellers ikke ville hatt råd til legeutdanning i USA. Drinks til hotelbetjeningen på de største hotellene blir samlet inn til sentral konto som går til kjøp av dyre medisiner. Cuba satser stort på høyteknologisk forskning. Forskningen er særlig knyttet til vaksiner, interferon og kreftbiologi. Cuba har produsert vaksine mot meningokokk gruppe B av en kvalitet som selb… Read more »

Per Aage Pleym Christensen
Editor
11 years ago

Mikkelborg, jeg har også vært på Cuba, og opplevet familier som må leve på rasjoneringskort – der varene de har rett til iht. kortet ikke finnes i de statlige butikkene..

Familier som må vokte seg for å snakke med utlendinger av frykt for å bli angitt av «komiteen til vokter av revolusjonær moral» – som finnes i ethvert nabolag.

Politiske rettigheter er fraværende på Cuba; ytringsfrihet, organisasjonsfrihet osv.

Knut
Knut
10 years ago

Kan ikke akkurat skryte av den flotte ytringsfriheten her i norge heller? kommunister blir jo slått hardt ned på og får ikke samme privilegier som andre politiske organisasjoner.

Fra arkivet