Ukategorisert

Kommunistisk propaganda

Sosialkomiteen på Stortinget er på besøk på Cuba for å lære om organisering av bl.a. primærhelsetjeneste. Dette er i seg selv ille nok, siden det legitimerer det brutale og menneskefientlige styresettet på Cuba.

Man kan imidlertid lese i Aftenposten at John Alvheim som er sosialpolitisk talsmann i Fremskrittspartiet, roser menneskerettighetene på Cuba. Vi visste det stod dårlig til i det partiet, men fy faen…

Alvheim mente at kommunistregimet på Cuba har et bedre menneskesyn enn oss. Dette bekrefter vår mistanke om at FrP i lang tid har hatt en kommunistisk helsepolitikk der individets frihet ofres på likhetens alter.

Cuba er er ondt samfunn, et samfunn kjent for omfattende rasjonering p.g.a. fattigdom, de har til og med hatt rasjonering på såpe. Denne fattigdommen er en naturlig følge av det kommunistiske menneskesyn Alvheim hyller.

I tillegg er det snakk om alle de overgrepene på sivile rettigheter som skjer i Cuba. Den manglende ytringsfrihet og organisasjonsfrihet for å nevne noe, er skremmende. Ikke rart at folk ofrer liv og helse for å flykte fra Cuba. Den norske sosialkomiteen, med Alvheim i spissen, reiser imidlertid dit på en halleluja-ferd! Patetisk.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer