Ukategorisert

Slå ned på pøbelen

Det har vært mange oppslag de siste dagene om streikevakter som med maktbruk har hindret mennesker å utføre jobben sin. Vi har et navn på folk som driver på på den måten: Pøbel.

De streikende hindrer gjennom sine handlinger arbeidsgiver i å ansatte nye mennesker til å gjøre jobben. Selv om den aktuelle loven bør fjernes, er dette inntil videre i hvert fall deres lovfestede rett. Mange streikende går imidlertid ennå lenger. De hindrer andre som ikke er fagorganiserte, i å få utført sin jobb.

Dette er rene pøbelstreker. Jeg kan derfor ikke annet enn å smile når jeg får høre at en streikevakt er blitt kjørt ned av en bil de ville hindre. Det er faktisk på tide å slå tilbake mot streikepøbelen.

Et virkemiddel for å svekke disse menneskene er å melde seg ut av LO for de som er medlem. Gjør det! Bli din egen sjef og kutt dine bånd til pøbelen!

Her er forresten en link til en artikkel om en streikeleder som mener at kun mord er verre enn streikebryteri. Han mener altså at det er bedre at en mann bruker dagen på å voldta kvinner enn å utføre et samfunnsnyttig arbeid.

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Det er farlig å dele verden i kun toDet er farlig å dele verden i kun to
  Liberalismen er den ideologien som lider mest av å dele verden inn i to forenklede virkeligheter.
 • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
  De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
 • Har du betalt «forsikring» hos staten?Har du betalt «forsikring» hos staten?
  Hva tror du forsikringsvilkårene består av, loven som kan endres eller "samfunnskontrakten" som ingen har sett?
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • For mye folk er ikke problemetFor mye folk er ikke problemet
  Glem befolkningsveksten. Problemet er for lite og for dyr energi. Og Paul Ehrlich.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.