Ukategorisert

Avgift for å dra til Svalbard

Regjeringen vurderer å innføre en avgift på 100 kroner for turister som besøker Svalbard.

Hvorfor i all verden skal denne avgiften innføres ?

Den norske stat trenger ikke mer penger og Svalbard trenger turister Det finnes overhode ingen grunner for å innføre en turistskatt på Svalbard. Regjeringen bør legge vekk dette forslaget og heller prioritere andre saker, for de finnes vel ?

Byråkratene i Utenriksdepartementet er skeptisk til forslag fordi de frykter forslaget kan skape reaksjoner fra blant annet Russland.

En kan mistenke den politiske ledelsen i departementene for å sitte å gni ideer for å komme på allverdens avgifter. Det kan virke som om de morer seg med å fremme forslag som er irriterende for deg og meg. Hva i all verden er vitsen ? Det kommer ofte forslag om avgifter som ikke hører hjemme noen plasser, dette forslaget er et eksempel på det.

Mest lest

Arrangementer