Ukategorisert

Ny organisasjon er stiftet

I dag ble en ny organisasjon stiftet. Den nye foreningen, organisasjonen for Republikk i Norge, kan ikke forvente seg voldsom mange medlemmer, men initiativet hilses velkommen. Det er gode og prinsipielle tanker som ligger bak denne nye etableringen.

Det er ikke tvil om at monarkiet er en foreldet styreform som ikke hører hjemme i 2001. Det bør heller være ikke tvil om at «makt» ikke skal gå i arv. Dette er argumentene den nye organisasjonen bruker for å få frem sitt standpunkt. Disse argumentene er godt kjent og akseptert blant liberalister. Dermed skulle det være enkelt å slutte seg til denne organisasjonen. La oss melde oss inn og støtte kampen mot monarkiet !

Det vil dessverre ikke bli for stor oppslutning om denne organisasjonen. Grunnen til det er at vårt monarki fungerer tilfredsstillende. Svært mange har en negativ holdning til å endre noe som fungerer bra. Det kan en selvsagt skjønne, men da blir viktigheten av å trekke frem det prinsipielle ennå større. Prinsipper er viktig, også i spørsmålet om konge eller ikke !

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Tove Mellingen
Tove Mellingen
17 years ago

Flott Liberaleren jeg støtter dere,Monarkiet er en stort pengesluk,ett unødvendig onde.Jeg blir syk av og se kunstige,geita Sonja.Jeg bor i Oslo.Kongeparet besøker bydeler i Oslo hver 17 mai latterlig,på tide Kongeparet tar en spasertur med Bondevik som guide bortover Storgaten ned Brugata og ser all elendigheten her.Besøke velfriserte bydeler mot elendigheten rundt Oslo S Grunerløkka.Hva forsøker denne glatte arrogante Bondevik og skjule.Skam allt.Hei fra Tove Narkomane er jaget vekk fra Plata senest idag sitter de alene i Brugata.

Fra arkivet