Ukategorisert

Amatørene

Næringsminister Grethe Knutsen og konsernsjef i Telenor, Tormod Hermansen, opptrer som amatører. De krangler om en sak Hermansen fikk behandlet i stortinget før de folkevalgte tok ferie.

Statsråden har sagt i full offentlighet at Telenor sjefen trenger voksenopplæring. På helt amatørmessig måte slår Hermansen tilbake, selvsagt i full offentlighet, og mener at han ikke har gjort noe galt. Ifølge media har ingen vært innom styret i selskapet med denne diskusjonen, men alt gjøres i full offentlighet.

Disse diskusjonene mellom statsråden og konsernsjefen viser at staten ikke er en kompetent eier av næringsvirksomhet. Det er en glede at stortinget nå har gitt en godkjennelse for at staten kan redusere sitt eierskap i Telenor ytterligere, men politikerne går dessverre ikke langt nok. De vil beholde 34 prosent av selskapet, men burde ha kvittet seg med alle aksjene.

Nå bør Knutsen og Hermansen ta uenigheter om Telenor på enerom. Hvis ikke vil de svekke selskapet dramatisk på børsen. Hvor har forresten styret vært under denne skittentøy vasken ?

Det er tragisk at Telenor styres og eies av amatører !

Mest lest

Arrangementer