Diverse, Magasin

Hvem er denne piken?

piken.gif
Hun vekket min nysgjerrighet og interesse…

Hun brukes nemlig aktivt av flere internettsider i egen markedsføring. Du kan finne henne både hos studentnett.no og hos Unge Høyre. Hos Unge Høyre til og med i en jobbannonse…

Vakker dame, ikke sant? Kanskje derfor mange liker å profilere henne som en av sine. Jeg ville nå bare tipse dere siden jeg synes slik markedsføring er litt på kanten. I hvert fall dersom hun ikke er forespurt om å stille opp.

Om det er slik at hun digger Unge Høyre og studentnett eller har tatt penger for sine tjenester, synes jeg det er i orden. Jeg ville imidlertid blitt litt sur om min vakre kropp ble brukt av Unge Høyre uten min tillatelse….

Så om noen vet noe mer om denne ukjente skjønnhet, så ta kontakt…

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer