Diverse, Magasin

Når imaner lyver…

…dukker hyklerne frem fra sine avkroker. Selv om det er grunn til å kritisere imanene, finens det også andre svin på skogen.

Jeg synes politikerne som fordømmer imanene utviser dobbeltmoralisme av verste sort. Jeg utfordrer Dagbladet til å bevege seg inn blant norske stortingsrepresentanter med skjulte mikrofoner.

Så kan folket få et innblikk i hva våre fremste folkevalgte egentlig sier når de tror ingen utenforstående hører dem. Da vil man nok oppdage at imanene ikke er så ille likevel. Løgn, bedrag og baksnakking er nemlig sentrale elementer i ethvert politisk fora.

Jeg tror du kan telle svært få sentrale politikere som ikke ville ligge politisk døde tilbake dersom de ble utsatt for Dagbladets plantete spørsmål med skjulte mikrofoner tilstede. Så hvorfor er det kun imanene som blir utsatt for dette? Kan det skyldes at de ikke ligger døddrukne under bordene på Tosttrupkjelleren sammen med de samme journalistene?

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer