Diverse, Magasin

Mord i det ondes tjeneste

I Singapore er 247 mennesker blitt myrdet av myndighetene de siste 11 årene… Mord er nemlig en presis beskrivelse av det som skjer når mennesker henges for narkotikaforbrytelser…

Krigen mot narkotika krever stadig nye ofre. I Nettavisen i dag kan vi lese om en 22 år gammel tysk jente som risikerer dødsstraff for narkotikaforbrytelser. Singapores lov tilsier nemlig at besittelse av mer enn 500 g marihuana skal føre til dødsstraff ved henging. Et stoff som ikke er dødelig, selv om det har andre kreative effekter.

Norge burde umiddelbart bryte alle diplomatiske forbindelser med dette tyranniske regime. Det er på tide at man sier nei til den fanatiske krigen mot narkotika! For å hindre mennesker i å skade seg selv, er det greit å drepe mennesker. Fy faen!!!

Jeg forundres ofte over den norske debatten rundt dødsstraff. USA – og spesielt George Bush – regnes som verstingene i klassen. Man overser de konstitusjonelle sidene ved USAs forfatning som hindrer Bush som president i å hindre dette (selv om han hadde ønsket det) og kaller ham en morder. Jeg er selvsagt mot dødsstraff, men det bør påpekes at i USA (i de stater som har denne straffemetoden) så idømmes dødsstraff for mord.

I Singapore og Kina og andre kriminelle regimer henger man folk for filleting som korrupsjon eller litt cannabis. Hva med å markere mer motstand mot disse landene isteden?

Hvorfor ikke la folk bestemme over sitt eget kropp og sitt eget liv og la dem selv bestemme over sitt forhold til rusmidler? Dette må jo være mye bedre enn å ta fra folk retten til å bestemme over egen kropp for så å myrde dem når de faktisk tar tilbake sin selvråderett over eget liv…

Mest lest

Arrangementer