Diverse, Magasin

Med LO for RV – djevelens allianse

LOs beryktede leder i Oslo, Kleiv Fiskvik lover i dagens Nettavisen at LO i Oslo skal drive valgkamp for hele venstresiden; Ap, SV – og RV! Hensikten er å stanse det borgerlige byrådet – for enhver pris.

Byrådet av H, KrF og Venstre er kommet langt i Oslo – så langt at det skremmer fagbevegelsen til samarbeide med stalinistene i RV. Ikke så rart – på seg selv kjenner man andre.. Men Ap betakker seg kanskje?

At LO skal hjelpe et totalitært parti som RV for å bekjempe et byråd av 3 demokratiske partier, er skremmende. At LO ikke ser at det går et skille på venstresiden, mellom demokratiske partier som SV og AP på den ene siden, og RV på den andre – er uforståelig.

Vi håper at Rune G. og Kari Pahle betakker seg for å bli satt i bås med Erling Folkvord og de andre barrikadestormerne i RV. Partiet har som kjent stilt seg solidarisk med andre totalitære krefter; Blitzmiljøet – og bidratt til å rive ned respekten for lov og orden, og for privat eiendom, og for det representative demokratiet.

For sikkerhets skyld sier RV allerede nå at de ikke vil ta politisk ansvar ved å gå inn i et byråd av Ap og SV, men være et «kritisk korrektiv» utenfor. Tenk det.

Det bør være unødvendig å minne LO om hvilken nedbrytende effekt RVs politikk og holdninger har på demokratiet. Men en organisasjon som bruker alle midler for å stanse nødvendig og ønskelig modernisering, rasjonalisering og omstilling i offentlig sektor kan man vel ikke vente noe bedre fra?

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer