Ukategorisert

En viktig demonstrasjon

Lørdag 3. mai arrangeres den årlige hasjdemonstrasjonen i Oslo. I år har organisasjonen Normal fått lov av slottet å marsjere gjennom slottsparken.

Denne markeringen som Normal har gått i bresjen for er viktig for å sette søkelyset på legalisering av cannabis. Demonstrasjonen har tidligere hatt stor oppslutning, og den beviser at legalisering ikke er et krav bare fra noen få ”utskudd”, men en bred masse av mennesker.

Politiet har tidligere vært skeptisk til denne årlige demonstrasjonen, spesielt etter opptøyene i 2000. I år er det foreløpig ingen negative kommentarer å finne i media fra politiets side. Det er et positivt tegn. Forhåpentligvis vil årets demonstrasjon bli en flott folkefest.

Demonstrantene får lov til å oppholde seg utenfor gjerdet i Slottsparken, det vil si at de får lov til å gå på gangveiene i parken og benytte området nedenfor Slottsplassen. De får ikke lov til å benytte gressplenen fordi marsjen skal foregå midt i gressets vekstperiode, melder P4.

Liberaleren ønsker Normal lykke til med demonstrasjonen, og oppfordrer alle liberalister i Oslo-området om å delta i ”vårens vakreste eventyr”.

Mest lest

Arrangementer