Ukategorisert

Dagfinn er en morder

I dag får vi et glimrende eksempel på hvordan gammeldags formynderi dreper mennesker. Dagfinn Høybråten er en morder!

Det er nemlig mordere man kaller mennesker som hindrer noen i å redde liv. La oss anta en situasjon med et lite barn som holder på å sulte ihjel. Jeg vil gi barnet mat. Noen stiller seg i mellom og forbyr meg å gi barnet maten min. Så dør barnet.

Barnet dør da som en direkte konsekvens av handlingene til de som hindret meg å gi barnet mat. De er mordere. Dagfinn Høybråten er en slik morder.

Han kan selvsagt vise til at loven er slik. Det samme kunne de som gasset ihjel jøder under 2. verdenskrig. De tok også feil. Situasjonen er ikke så spesiell. Begrunnelsen for å ikke gi barnet mat, kunne være som følger: Denne maten får ikke barnet lov til å spise, kornet er genmanipulert.

Mennesker dør daglig som konsekvens av dårlig politikk. Restriksjoner på genforbedret mat bidrar til sult. Mangel på frihandel bidrar til sult. Mangel på private eiendomsrettigheter bidrar til sult. Mennesker dør som en konsekvens av formynderi og/eller sosialistisk politikk.

Det unike i denne saken er at offeret har fått et ansikt:

Offeret Mehmet

Og at morderen har fått et ansikt:

Morderen Dagfinn

Gjør noe konkret

Send en hilsen til Dagfinn Høybråten fra denne siden.

Vi foreslår følgende tekst:

La Mehmet leve, du trenger ikke bli en morder!

Kjære Dagfinn!

Du kan la være å bli en morder slik Liberaleren skriver (https://www.liberaleren.no/2004/03/02/dagfinn-er-en-morder/). La Mehmet få seg en frisk prøverørsbror!

Vennlig hilsen

_ _ _

Mest lest

Arrangementer