Ukategorisert

Britt (40) trives som rekrutt

Britt (40) gjennomfører fire ukers rekruttskole i Stavanger. Hun gjør det ikke fordi hun vil, men fordi hun skal spille valthorn i Forsvarets musikkorps Vestlandet. Forstå det den som kan.

Liberaleren har tidligere skrevet om Forsvarets musikkorps. Vi har argumentert kraftig for at de fem korpsene bør bli lagt ned så snart som mulig fordi de ikke bidrar til forsvarsevnen og dermed er reinspikka sløsing med skattebetalernes penger. Nå har vi fått enda et bevis på hvor galt det står til i det offentlige.

Forsvarsnett forteller om Britt som er 40 år og som har fått jobb som musiker i Forsvarets musikkorps Vestlandet. Selv om hennes eneste fremtidige arbeidsoppgave er å spille valthorn må hun likevel lære å marsjere, vaske, demontere sin AG-3 og å få på seg vernemasken raskest mulig.

Som om dette ikke var galt nok i seg selv viser det seg at Britt tidligere har spilt i Forsvarets musikkorps. Dette var ikke nok, når hun ble ansatt igjen etter en pause måtte hun iføre seg arbeidsuniformen i fire uker.

Forsvarets musikkorps er sløsing med skattepenger. Dersom man av en eller annen uforståelig grunn absolutt vil ha musikkorps i forsvaret er det ekstra sløsing med skattepenger å sende musikerne på rekruttskole i stedet for å la de spille musikk.

En ting er sikkert: Liberaleren kommer til å fortsette å skrive om Forsvarets musikkorps helt til samtlige korps er nedlagt. Det er et voldsomt overgrep mot skattebetalerne å tvinge oss til å betale for korpsmusikk.

Tags:

Mest lest

Arrangementer