Ukategorisert

En fordummende EU-debatt

Å kalle EU-tilhengere for landsforrædere og bruke et argument som å hindre statskupp for å gå imot et EU-medlemskap er for dumt. Det gir en håpløs debatt der motstandere og tilhengere går i sine skyttergraver.

Leder i Nei til EU i Finnmark, Cecilie Hansen, forsvarer det å kalle tilhengere av medlemskap for landsforrædere, melder NRK-Finnmark.

Media tok fatt i saken etter at det ble kjent at kampanjen ”Folkeaksjonen mot EU-medlemskap” brukte sterke karakteristikker av EU-tilhengerne. Saken får ikke mindre fokus av at Nei til EU støtter slike utsagn.

Du kan besøke kampanjens hjemmeside her.

Liberaleren har ikke et EU-standpunkt. Vi er verken mot eller for et medlemskap. Vi håper likevel på en god debatt der fordeler og ulemper trekkes frem. Gjerne en debatt uten skyttergraver. Nei til EU i Finnmark legger ikke opp til en slik debatt ved omtrent å kalle tilhengerne for landsforrædere.

Vi trenger ikke en dårlig EU-debatt. Den bør være opplysende, prinsipiell og ren for sjikane. Denne ukens oppslag i media bygger ikke opp til en god kamp mellom tilhengere og motstandere, dessverre.

Mest lest

Arrangementer