Ukategorisert

Melding fra FRIdemokratene – meld deg på!

Lørdag 19. juni fyller FRIdemokratene 10 år. Dagen blir markert gjennom en konferanse og en festmiddag, vi forventer den største samling av liberalister i Norge på mange år. Kom på jubileet du også! Fristen for rabattert forhåndspåmelding går ut 4 juni, løp til nettbanken din med en gang!

Temaet for konferansen er «Fortid, Nåtid og Fremtid». Tor Mikkel Wara snakker om fortiden, Mattias Bengtsson (Chef for den svenske think-tanken Timbro) snakker om nåtiden og det blir en spennende paneldebatt om fremtiden. Konferansen er kl. 13.00 til 18.00 på Hotell Norrøna i Oslo sentrum.

Festmiddagen er kl. 20.00 på Hotel Bristol (ikke langt unna konferansestedet). Camilla Kokkersvold er toastmaster og Ellen Chr. Christiansen (FRIdemokratenes 1. leder) holder festtalen. I løpet av middagen vil også FRIdemokratenes leder Sverre Berg dele ut Frihetsprisen 2004 som er den høyeste liberalistiske utmerkelsen i Norge.

Ved siden av det formelle programmet vil selvsagt jubileet være preget av at dette er den største samlingen for norske liberalister på mange år. Bauta Bøker vil holde den største bokstandsen med frihetlige bøker som noensinne har vært avholdt i Norge. Her vil du også treffe gamle kjente og nye frihetsvenner i en sosial og intellektuelt stimulerende atmosfære. Påmeldingene strømmer på! Det ser ut som om «alle» kommer!

Ved påmelding senest 4. juni er prisen for arrangementet 300 kr. Dette inkluderer både konferansen og middagen. Etter 4 juni stiger prisen til 375 kr og vi gjør oppmerksom på at antall plasser ved middagen er begrenset, så vi garanterer ikke plass til de som ikke melder seg på for sent. Påmelding skjer kun gjennom betaling til vår konto 0530.42.21412.

Vi har laget en egen hjemmeside for 10 års jubileet: Her finner du mer praktisk informasjon om arrangementet. I tiden fremover vil siden også bli utvidet med info om vår fargerike, betydningsfulle og spennende historie.

La ikke denne anledningen gå fra deg. Meld deg på 10 års jubileet allerede i dag. Tips andre interesserte om arrangementet gjennom å videresende denne artikkelen til andre du tror kan være interessert i å komme på FRIdemokratenes 10 års jubileum. Vel møtt!

Vennlig hilsen
FRIdemokratene

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer