Ukategorisert

I dag fylte vi 5 år…

Når det nå nærmer seg midnatt, er det på sin plass å helt kort nevne at Liberaleren i dag fylte 5 år.

Det er 5 år siden jeg skrev den første politiske kommentaren på Liberaleren. Budskapet var enkelt i den første kommentaren: La butikkene holde åpne når de vil. Siden den gang er det skrevet mer enn 1500 artikler på disse sidene.

Små liberalistiske solstråler i en sosialdemokratisk medievirkelighet. En plass du kan gå til for å få et forsvar for friheten. Den første tiden skrev jeg selv alle kommentarene, med det løftet til leserne at de skulle legges ut før 08.00 hver morgen. Mine venner – med kjennskap til mine døgnrytmer – var svært imponert over hvor lenge jeg klarte det. Leserne fikk en kommentar hver eneste dag.

Siden den gang har antall skribenter blitt utvidet, og spesielt Bjørn Magne «Bønna» Solvik fortjener gode ord. Hans innsats er uvurderlig. Jeg vet hvor vanskelig det er å finne noe å skrive om hver dag over lang tid. De andre skribentene gir også verdifulle bidrag for å gjøre Liberaleren til den strålende internettavisen som den er blitt. Det vises for øvrig til Historien om Liberaleren.

Jeg er overbevist om at Liberaleren går en strålende fremtid i møte. Innholdet blir stadig bedre og vi har hatt en eventyrlig vekst i antall lesere. Jeg gleder meg både til å lese de andre skribentenes artikler fremover og å skrive nye artikler selv. Gratulerer med dagen!

Tags:

Mest lest

Arrangementer