Ukategorisert

Utslag av konkurransevridning

Rapportene forteller om få negative konsekvenser med det nye røykeforbudet. Det meste har gått seg til etter få dager. Det finnes likevel unntak.

Et av unntakene er Corner, kafeen i Honningsvåg skribenten besøker med jevne mellomrom. Vanligvis er det et yrende folkeliv i denne kafeen. Etter 1. juni har det vært rolig, skummelt rolig. De faste gjestene har vært på hurtigruta der betjeningen har latt de besøkende røyke, til tross for forbudet, noe også VG bekrefter med en artikkel i dag.

Corner er sannsynligvis bare et av mange eksempel på bedrifter som har tapt masse penger på det nye røykeforbudet. Hurtigruten har landligge i mange byer langs hele kysten. Det betyr at flere kafeer og restauranter har tapt gjester på grunn av at hurtigruta har tillatt røyking om bord.

Tags:

Mest lest

Arrangementer