Ukategorisert

Tjener millioner på å flytte

Det skal være unødvendig for Nina Camilla Hagen å flytte ut av Norge for å spare penger. Selv om faren nekter på at hun er blitt skatteflyktning, er det ikke tvil om at hun sparer millioner på å flytte ut av landet.

Det er VG som forteller om flyttingen. Det benektes at hun flytter for å spare millioner, men mindre formueskatt er et gode hun har tatt med seg i forbindelse med flyttingen.

Det skal være unødvendig å flytte fra Norge for å spare millioner i skatt. Det er riktig nok en av ulempene med den økonomiske politikken som føres, men den politikken bør endres. Norge bør være som et skatteparadis i forhold til andre land.

Skatt på inntekt og formue ga 211 milliarder kroner i 2003, viser årsrapporten til Skattetaten. Dette er skatt som kan fjernes. Selv uten inntekt – og formueskatt har politikerne over 350 milliarder de kan leke seg med. Mer enn nok til å ivareta den såkalte velferdsstaten.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer