Ukategorisert

I morgen er det konferanse og festmiddag

I morgen – lørdag 19. juni – fyller FRIdemokratene 10 år. Det er fortsatt mulig å bli med på feiringen.

Temaet for konferansen er «Fortid, Nåtid og Fremtid». Tor Mikkel Wara snakker om fortiden, Mattias Bengtsson (Chef for den svenske think-tanken Timbro) snakker om nåtiden og deretter blir det en spennende paneldebatt om hvordan politiske partier kan forme fremtiden. Hvilket parti vil best ivareta liberalismen i fremtiden? Hvilke løsninger og saker blir de mest aktuelle i forhold i forhold til ideologien? Panelet består av Jennie Johnsen (tidligere nestleder i Venstre), Heidi Larsen (stortingsrepresentant og leder i Oslo Høyre) og Henning Holstad (nestleder i FrPs bystyregruppe i Oslo). Konferansen er kl. 13.00 til 18.00 på Hotell Norrøna i Oslo sentrum.

Festmiddagen er kl. 20.00 på Hotel Bristol (ikke langt unna konferansestedet). Camilla Kokkersvold er toastmaster og Ellen Chr. Christiansen (FRIdemokratenes 1. leder) holder festtalen. I løpet av middagen vil også FRIdemokratenes leder Sverre Berg dele ut Frihetsprisen 2004 som er den høyeste liberalistiske utmerkelsen i Norge.

Det er begrensen plasser på middagen og de opprinnelig reserverte plassene er fullbooket. Vi har imidlertid utvidet slik at flere kan bli med på middagen, så det er fortsatt ikke for sent. Førstemann til mølla. Det er mulig å komme på konferansen og betale der, vi håper imidlertid folk benytter skjemaet på hjemmesiden for påmelding slik at vi har en oversikt. Det er ikke mulig å bare komme uanmeldt til middagen på kvelden. Prisen som både inkluderer konferansen og middagen er 375 kr.

Ved siden av det formelle programmet vil selvsagt jubileet være preget av at dette er den største samlingen for norske liberalister på mange år. Bauta Bøker vil holde den største bokstandsen med frihetlige bøker som noensinne har vært avholdt i Norge. Her vil du også treffe gamle kjente og nye frihetsvenner i en sosial og intellektuelt stimulerende atmosfære. Det ser ut som om «alle» kommer!

Vi har laget en egen hjemmeside for 10 års jubileet der du finner mer praktisk informasjon om arrangementet. I tiden fremover vil siden også bli utvidet med info om vår fargerike, betydningsfulle og spennende historie.

La ikke denne anledningen gå fra deg. Møt andre frihetsvenner! Vel møtt!

Vennlig hilsen

FRIdemokratene

Mest lest

Arrangementer