Ukategorisert

Også politikere i Høyre sløser

Mange lokalpolitikere i Høyre liker å markedsføre seg som gode på budsjettdisiplin og på å ikke sløse med kommunale midler. Det finnes eksempler på høyrepolitikere som ikke kan skryte av dette.

Ordfører i Bergen, Herman Friele, har brukt opp hele sin konto for representasjon. Hele posten for 2004 er brukt opp, og ennå gjenstår halve året før Friele og andre politikere i Bergen kan se frem til nytt budsjett.

I følge BA.no innrømmer Bergen sin ordfører at det blir smalhans de neste månedene. Det kan være vel så bra. For byens representasjonskonto blir brukt til mye som ikke kan ansees å være gode investeringer for Bergen by.

Herman Friele er uenig med skribenten. Han skulle gjerne hatt mer penger til å bruke på representasjon. Det viser bare at politikeren Friele fra Høyre er som andre politikere, nemlig svært glad i å bruke offentlige penger finansiert av skattebetalerne.

Tags:

Mest lest

Arrangementer