Ukategorisert

Velvalgte ord av Gunnar Stavrum

Under vignetten ”Nett på sak” tar TV2 Nettavisen et oppgjør med bensinavgiften. Liberaleren slutter helt opp om Stavrums protest mot statens plyndring. Det er på tide noen reagerer mot galskapen.

Liberaleren anbefaler artikkelen som ble publisert i Nettavisen tidligere i ettermiddag.

I dag når jeg kjøpte 95 blyfri hos min lokale forhandler betalte jeg kr 11.04,- per liter. En slik liters pris kaller jeg et ran. Avgifter og mangel på konkurranse er årsaken til den stive prisen på bensin på Magerøya.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
QIQrrr
QIQrrr
17 years ago

Ja det er helt utrolig at et oljeproduserende land som Norge slipper unna med å sko seg dobbelt på den høye oljeprisen. Dette er renheklet sosialdemokratisk politikk. Når man argumenterer i sakens anledning blir man raskt avspist med kvasiretorikk relatert til miljø eller kollektivtrafikk. Med denne stive avgiftspolitikken relatert til vanlig bilhold samt de enorme oljeinntektene burde man i det minste forvente en moderne veistandard, men neida. Veinettet er en skam og på toppen av det hele er staten frekk nok til å sette opp den ene bomringen etter den andre.

Orgazmus
17 years ago

Jeg synes det er moro å tenke på at det er billigere å kjøre bil enn tog, selv om bensinprisen ligger på 11kr/l. Mer behagelig og praktisk er det også.

Hvorfor settes bensinprisene opp av hensyn til miljøet, når togprisene også settes opp?

Fra arkivet