Ukategorisert

Bør få sende reklame

Organisasjonen European Security Advocacy Group bør få sende reklame på norske TV-kanaler, selv om mange sikkert vil tolke budskapet som politisk reklame.

European Security Advocacy Group med base i USA, planlegger å sende antiterror-reklame på norske, kommersielle TV-kanaler. Reklamen skal oppfordre nordmenn til å være på vakt mot internasjonal terrorisme, melder NRK.

Av hensyn til ytringsfriheten bør ikke norske myndigheter reagere dersom de norske kanalene sender reklamen fra European Security Advocacy Group. Selvsagt bør TV Norge, TV2 og TV3 bestemme selv om de vil videreformidle budskapet i form av TV-reklame, men Statens medieforvaltning bør ikke gripe inn slik de gjorde sist politisk reklame ble sendt på fjernsynet. Dette dreier seg om ytringsfrihet, verken mer eller mindre.

Tags:

Mest lest

Arrangementer