Ukategorisert

Vin i butikken?

Ungdomspartiene vil ha vin i butikken, som en prøveordning. Det er håp for den oppvoksende generasjon.

Unge Høyre, FrP-ungdommen, Unge Venstre og AUF er for en prøveordning der vin kan selges i butikkene, ifølge dagens Aftenposten.

AUF forbeholder seg retten til å snu dersom salget øker vesentlig. Unge Venstre ser dette i sammenheng med det lokale selvstyret, og vil la det være opp til hver kommune. Unge Høyres leder fokuserer på smugling og farene ved dårlig hjemmebrent.

Liberaleren oppfordrer moderpartiene, som til sammen har flertall på Stortinget til å følge opp forslaget fra ungdomspolitikerne. Dermed kan myndige mennesker selv avgjøre hvor de vil kjøpe sin vin til maten, eller helgekosen. Dersom det er vin de velger å kjøpe. Ikke alle gjør det, og enhver må selv få velge sitt drikke.

Tags:

Mest lest

Arrangementer