Ukategorisert

Stortingsrepresentantene bør si nei

De nordnorske stortingsrepresentantene må gjerne markere seg mer i debatten om olympiske leker i Tromsø, men de bør markedsføre et nei-standpunkt, ikke et ja til OL i Tromsø i 2014.

I følge NRK Troms er NHO-direktør i Troms, Arne Eidsmo, misfornøyd med den nordnorske stortingsbenken sin innsats for å få vinter-OL til Tromsø i 2014. Han ønsker stortingsrepresentantene med i debatten slik at Tromsø får lekene i 2014.

NHO i Troms har rett i at de nordnorske stortingsrepresentantene har vært svært passiv i debatten så langt. Sannsynligvis kommer det av at partiene ennå ikke har tatt ordentlig stilling i saken. Derfor blir det problematisk å fronte både ja og nei for stortingsrepresentantene.

Liberaleren er imot av flere grunner, men først og fremst kostnadene. De er det enklest å argumentere imot ut liberalistisk ideologi.

Vinterlekene kan koste skattebetalerne 9,5 milliarder kroner. Det er utgifter som staten skal dekke, i følge OL-komiteens planer. Statens utgifter må finansieres gjennom skatt fra befolkningen. For oss som regner skatt som tyveri er det umulig å støtte et OL-arrangement i Tromsø. Derfor bør de nordnorske stortingsrepresentantene og Stortinget si nei til olympiske leker i Tromsø i 2014.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer