Ukategorisert

En syk advarsel

Liberale jenter, ikke les denne artikkelen. Den vil sikkert bare irritere noe voldsomt.

Legen Anne Stavdal sier at prisen man betaler for å gå i mote klær kan bli høy. Disse klærne kan blant annet føre til muskelsmerter, pustebesvær, og underlivsinfeksjoner, skriver den danske avisen B.T.

Vi er vant med advarsler mot det meste. Pekefingeren holdes opp mot tobakk, sprit, sukker og narkotika. Gang på gang har leger og andre eksperter kommet med advarsler på en rekke områder. Ofte følges advarslene opp med forslag om lovforbud som politikerne bruker ressurser på å debattere. Noen ganger blir et forbud vedtatt. Andre ganger ikke.

Når legen Anne Stavdal advarer mot bar mage eller stringtruser blir det for dumt. Skribenten skal ikke se bort ifra at noen har fått nedkjølt nederste del av magen fordi navlen har vært bar. Det er likevel en sterk overdrivelse å kalle dette farlig. Ved å bruke slike uttrykk på en slik sak må det å krysse en gate være livsfarlig. Det er på tide at mange leger og såkalte eksperter slutter med alle advarslene. Folk blir ”syk” av å bli advart av alt mellom himmel og jord!

Folks frihet til å gjøre nøyaktig hva en vil uten at det går utover andre må aksepteres. Hva vi spiser, drikker eller hvilken klær som brukes er et ansvar hver enkelt av oss må ta uten innblanding fra andre.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer