Ukategorisert

Det nærmer seg statsbudsjett for 2005

Statsbudsjettet for 2005 blir lagt frem 6. oktober kl. 10.00. Alle budsjettdokumentene vil bli lagt ut på budsjettportalen og på Odin. Interesserte kan også registrere e-postenadressen, og få dokumentene tilsendt med en gang de er klar for offentliggjøring.

For mange liberalister er regjerningens forslag til statsbudsjett kanskje den mest spennende meldingen som kommer fra politikerne. Først og fremst fordi dokumentet skisserer skatter og avgifter de fleste av oss må betale. Ettersom skatt er det største hindret for en betydelig grad av frihet er det ikke unaturlig at mange av oss har interesse av forslaget til statsbudsjett.

I forslaget for neste år ligger det en betydelig spenning i Samarbeidsregjeringens forslag til skattelettelser for 2005. I avtalen mellom Høyre, KrF og Venstre lover de 31 milliarder i lettelser. 19 milliarder er gitt, men det gjenstår fortsatt 12 milliarder fra egne løfter. I teorien skal dette være et budsjettforslag med betydelige lettelser. Det blir spennende å se om regjeringen følger opp i praksis.

Liberalerens redaksjon ser frem 6. oktober klokken 10.00. Vi har benyttet oss av tilbudet om å bestille dokumentene til egen e-postadresse. Også du kan bruke denne tjenesten dersom du ønsker å få tilsendt budsjettforslaget for 2005.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer