Ukategorisert

Deilig med penger

Det er deilig å registrere at noen lykkes. Kurt Hessvik er en av disse. Han har tjent en god slump penger, og det uten å vinne i lotto.

Kurt Hessvik satset sparepengene på aksjer i tankreder John Fredriksens selskap Frontline. Dermed økte han formuen sin med 1600 prosent, skriver TV2 Nettavisen.

Kurt Hessvik var student, men hadde sommerjobb. Han investerte nesten alle pengene han tjente på aksjer. 35 000 kroner gikk til aksjer i Frontline, et selskap som hadde en kurs på 17.50. I dag er kursen på 303.

Den enorme kursøkningen har gitt Kurt neste en million kroner i fortjeneste, penger han har brukt på leilighet og andre aksjer. I Liberalerens redaksjon er det ingen misunnelse å spore. Han fortjener hele summen fordi han var tøff i 1998. Han turte å satse sparepengene sine på aksjer, og det i et selskap som få hadde tro på da. I dag er det langt flere som følger Frontline med argusøyne. Kanskje ikke så rart ettersom John Fredriksens er blitt mange milliardær og Kurt Hessvik millionær.

Kurt Hessvik kan fortelle en solskinnshistorie. Det er deilig å registrere at noen virkelig lykkes. Kurts historie er ikke unik, men det er spesielt at en student satser sparepengene på et selskap som får en slikt oppsving.

Lenge leve kapitalismen er slagordet som kan brukes i denne forbindelsen!

Tags:

Mest lest

Arrangementer