Ukategorisert

Vinner Bush?

Tippeselskapene satser ikke bare på fotball, håndball, hockey eller andre idrettsgrener. Det finnes mange andre områder vi spillere kan satse penger på. Også hvem som vinner presidentvalget i USA.

Skribent Solvik sitt faste selskap Expekt.com har også lagt ut et veddemål om hvem som vinner presidentvalget i USA. På området politikk får vi spillere tre alternativer. Det er selvsagt George W. Bush og John Kerry. I tillegg har Expekt.com tatt med Ralph Nader, som kun i teorien har en mulighet til å bli USAs neste president. Oddsen på kandidatene varierer veldig. Bush-seier gir 1.40, mens John Kerry har 2.60 i odds. Tilhengerne av Ralph Nader kan glede seg over en odds på 500.00, noe som gir en fenomenal utbetaling dersom han skulle vinne valget.

Også andre tippeselskap har satt ut lignende veddemål. Grunnen til at skribenten bruker Expekt.com som eksempel er en viss kjennskap til dette selskapet. Vil du delta i spillet, er fristen satt til fredag 1. oktober, klokken 18.55.

De aller fleste som er interessert i politikk bryr seg om valget i USA. Derfor er det morsomt at tippeselskapene gir oss spillemuligheter også på dette området.

Jeg hadde tenkt å la det bli en hemmelighet hvem jeg brukte mine penger på. Jeg kan likevel røpe at kandidaten er demokratisk, og en eventuell gevinst vil gi en utbetaling på 2 600 kroner.

Jeg venter i spenning på resultatet av dette veddemålet!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer