Ukategorisert

Et solidarisk nettverk

Selvfølgelig bør bruk av cannabis avkriminaliseres, selv om vårt ønske er full legalisering. Tirsdag kveld hadde TV2 en sterk historie om et nettverk som dyrket marihuana i private leiligheter, for så å distribuere det til pasienter med multippel sklerose og andre smertefulle lidelser.

Gruppen som gjør dette fortjener honnør. De viser enormt med medfølelse for mennesker som virkelig trenger marihuanaen for å få bedre livskvalitet. Hadde Liberaleren hatt kjennskap til hvem disse er skulle vi ha sendt en blomsterbukett til nettverket.

Som regel mottar vi informasjon om ulempene og skadevirkningene av narkotika. Ofte er det skrekkpropaganda for å få folk til å holde seg unna misbruk. Ofte blir det glemt at Marihuana-planten i mange, mange år har blitt brukt som et legemiddel. Gitte, damen i dagens tv-innslag, er en av pasientene som kan bevise Marihuana-plantens fortreffelighet.

Liberaleren ønsker å liberalisere narkotika. Vi mener grunnleggende at hvert enkelt menneske bestemmer hva som kan putte i egen kropp. Det prinsipielle gir gode resultater. Lovlig narkotika gir ikke narkomane på hvert gatehjørne, det fjerner tvert imot en rekke av de problemer forbudet har skapt. Talsmannen som stod frem på nyhetene argumenterte ikke for legalisering, men han har gode poeng i kampen for å avkriminalisere forbruk.

Det er forkastelig av politikerne å opprettholde dagens forbud. Det er forkastelig fordi svært mange mennesker får begrenset livskvalitet. Marihuana kan hjelpe mange syke mennesker. For disse er dette medisin, og medisin og medisinsk hjelp er det vanskelig å være motstander av, er det ikke?

Tags:

Mest lest

Arrangementer