Ukategorisert

Liberaleren trenger hjelp

Vi ønsker hjelp av våre lesere til å oppdatere og utvide vår e-postkatalog til ulike kontakter i norsk samfunnsliv. Vi ønsker kontakt med så mange liberale mennesker som overhode mulig. Det betyr alle fra Unge Venstres leder til sentralstyremedlemmene i Det Liberale Folkepartiet pluss mange, mange andre.

Vi ønsker din e-post slik at vi på en enkel og grei måte kan ta kontakt dersom vi ønsker kontakt med deg eller din organisasjon. Kontakten kan variere fra en kommentar til hjelp i en eller annen sak. Vi vil oppdatere vårt register slik at vårt arbeid forenkles.

Skribenten har full forståelse for de som ikke ønsker å bli registrert. Derfor ber vi kun om navn, tittel og e-postadresse. Informasjonen vil kun bli brukt internt i Liberalerens redaksjon.

Send din e-post til: solvik@liberaleren.no

Mest lest

Arrangementer