Ukategorisert

Amerikansk valgnatt på TV2

Mange liberalister er interessert i det amerikanske presidentvalget. Natt til 3. november kan du følge valget på TV2.

En avtale med CBS News gjør at TV 2 kan sende den amerikanske kanalens valgsending. Dermed vil CBS News danne basisen for TV 2-sendingen i perioden fra rundt klokken 01.00 om natten til klokken 06.00.

TV2 vil supplere CBS-sendingen med oppdatert grafikk og kommentarer, spesielt når den amerikanske kanalen har reklamepauser, sier TV 2s nyhetsredaktør Kjell Øvre Helland til kanalens internettside.

Mange av oss har andre muligheter for å følge opptellingen i USA. På parabol og kabel-tv finnes det flere valgmuligheter. Det er likevel hyggelig at TV2 bruker ressurser på å gi oss nyheter fra USA valgnatten. Dermed er det bare å benke seg foran tv`en i en god stol natt til 3. november.

Mest lest

Arrangementer