Ukategorisert

Kjipt av Bush

Det er mulig at avgjørelsen om å sperre George W. Bush’ offisielle valgkampside på internett, for alle oss som ikke kan stemme ved dette valget, er tatt for å kutte trafikken, og sikre at belastningen på serverne ikke blir for stor i innspurten av valgkampen.

På den måten kan Bush-kampanjen sikre sikker tilgang for amerikanerne. Det er likevel en kjip avgjørelse for alle oss som ønsker å følge innspurten via Bush sin offisielle valgkampside.

Det kan være andre naturlige forklaringen på stengingen. Liberalerens redaksjon har prøvd å besøke hjemmesiden i hele dag, uten å lykkes. Det samme har Aftenposten prøvd på. Også de har problemer med å komme igjennom. I følge artikkelen er blokkeringen en bevisst handling fra Bush-kampanjen.

Bush og hans folk bør heller utvide kapasiteten istedenfor å blokkere dersom målet er å sikre god tilgang for velgerne. Den amerikanske presidenten må skjønne at det er av stor interesse også for utlendinger å følge kampanjen. Vi snakker tross alt om ”verdens mektigste mann”. Selvsagt har Bush-kampanjen full frihet i hvordan de vil drive valgkampen, også hvis det betyr blokkering av hans offisielle valgkampside, men det er beklagelig for oss som ønsker å følge valgkampen så godt som mulig.

Skribenten håper det finnes en naturlig forklaring på blokkeringen. Forhåpentligvis er nettsiden oppe igjen om kort tid. President Bush kan umulig oppnå noe med å utelukke verden fra valgkampinnspurten, eller?

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Runar Karlsson
Runar Karlsson
17 years ago

Forberedte et innlegg om at en slik stengning måtte være et demokratisk problem, siden den rammer også AMERIKANSKE statsborgere som bor utenfor USA, og ikke bare utlendinger. Men, jeg prøvde en av de alternative adressene som Aftenposten oppgav – til nøyaktig den samme siden – og hadde ingen problemer med å komme inn på siden. Så da ser det heldigvis ut som om problemet er ikke-eksisterende.

Fra arkivet