Ukategorisert

Kjipt av Bush

Det er mulig at avgjørelsen om å sperre George W. Bush’ offisielle valgkampside på internett, for alle oss som ikke kan stemme ved dette valget, er tatt for å kutte trafikken, og sikre at belastningen på serverne ikke blir for stor i innspurten av valgkampen.

På den måten kan Bush-kampanjen sikre sikker tilgang for amerikanerne. Det er likevel en kjip avgjørelse for alle oss som ønsker å følge innspurten via Bush sin offisielle valgkampside.

Det kan være andre naturlige forklaringen på stengingen. Liberalerens redaksjon har prøvd å besøke hjemmesiden i hele dag, uten å lykkes. Det samme har Aftenposten prøvd på. Også de har problemer med å komme igjennom. I følge artikkelen er blokkeringen en bevisst handling fra Bush-kampanjen.

Bush og hans folk bør heller utvide kapasiteten istedenfor å blokkere dersom målet er å sikre god tilgang for velgerne. Den amerikanske presidenten må skjønne at det er av stor interesse også for utlendinger å følge kampanjen. Vi snakker tross alt om ”verdens mektigste mann”. Selvsagt har Bush-kampanjen full frihet i hvordan de vil drive valgkampen, også hvis det betyr blokkering av hans offisielle valgkampside, men det er beklagelig for oss som ønsker å følge valgkampen så godt som mulig.

Skribenten håper det finnes en naturlig forklaring på blokkeringen. Forhåpentligvis er nettsiden oppe igjen om kort tid. President Bush kan umulig oppnå noe med å utelukke verden fra valgkampinnspurten, eller?

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer