Ukategorisert

KrF når bunnen

Kristelig Folkeparti gjør det elendig på meningsmålingen som Sentio-Norstat har gjennomført. Partiet får støtte fra fem prosent av velgerne, en tilbakegang på hele 3,6 prosentpoeng fra forrige måling.

Partiets talsmenn forklarer tilbakegangen med omtalen av statsbudsjettforslaget for 2005. Det kan være delvis riktig. Likevel ligger det mer bak tallene. Partiet får ikke støtte fra mange velgere fordi regjeringsmedlemmene og stortingsrepresentantene ønsker å detaljregulere folks liv på en måte vi sjeldent har sett i moderne tid. Sakene som møter motbør hos befolkningen kryr det av, og Liberaleren har jevnt og trutt omtalt disse. Det er disse sakene velgerne reagerer på, og det gir utslag i elendige meningsmålinger for KrF.

For KrF er det beklagelig at partiets sentrale medlemmer må ta mye av støyten for de upopulære sakene. Røykeloven, gevinstautomatsaken, regulering av folks matvaner og en lite liberal alkoholpolitikk er det bred politisk enighet om. Ikke bare KrF støtter reguleringene. Både de andre partiene i regjeringen, og flere parti på Stortinget har skylden for at folks liv skal detaljreguleres. Det er likevel KrF-toppene som fronter disse sakene i media. Det gir utslag på meningsmålingene.

Noen vil være uenig i påstanden. Disse vil mene KrF har fått en kristelig konkurrent gjennom Fremskrittspartiet. Det kan være riktig, men Høybråtens tilbakegang er større enn Hagens fremgang.

Gjennom mange tåpelige saker får KrF som fortjent på meningsmålingene!

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
17 years ago

hei jeg heter linda å er en syk syk jente…. jeg hater denne siden og alle de folka som jobber her!! jeg trenger spesial hjelp!! vær gang jeg ser denne siden tenker jeg fy faen har de ikke kommet seg vekk ennå jeg vil drepe dere alle som jobber her…vær gang jeg ser denne siden kutter jeg meg selv flere ganger.. jeg hater katter og hunder.. vær gang jeg ser en katt dreper jeg den eller griller den.. faen ta denne siden…. fuck dere!!!!! hilsen den syke jenta som hater verden!!

linda
linda
17 years ago

jeg orker ikke mer!!! jg trur jeg dreper meg selv!!!
hadet!!

Runar Karlsson
Runar Karlsson
17 years ago

KrF får som fortjent. De er og blir et særparti, og hvis de forsvant under sperregrensen ville jeg ta en ekstra champagne på valgnatta.

QIQrrr
QIQrrr
17 years ago

Politikk som føres på religiøs ideologi har intet i et moderne samfunn å gjøre. Jeg vil tro at KrF vil være borte om noen år…og takk for dét. La oss håpe de snarest faller under sperregrensen!

ch
ch
17 years ago

Linda:
«jeg vil drepe dere alle som jobber her»

liberaleren godtar drapstrusler?
Theo van Gogh sier jeg bare.
Toleranse boer ha grenser..

Fra arkivet